Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Sugarpunch! present: Solitude + allcaps. + Sugarpunch! @ café Zig Zag Weert

23 mrt 20:00 - 23:30

𝗦𝘂𝗴𝗮𝗿𝗣𝘂𝗻𝗰𝗵!
SugarPunch! is een vijfkoppige rockband uit Weert (NL). Geïnspireerd door o.a. The Distillers, Avril Lavigne en A Day To Remember, maken de heren en dame vette poprock met duidelijke invloeden uit de metalcore.
Zangeres Janneke weet de aandacht goed vast te houden tijdens de volledige set, waarin ze met haar stem moeiteloos schakelt tussen stemband-scheurende agressie en oorstrelend gefluister.
Terwijl slaggitarist Martijn, basgitarist Gerwin en drummer Rick zorgen voor een fundamentele muur van geluid, zorgt Janneke samen met sologitarist Michael voor een onvergetelijk energieke live performance waar gesprongen, gemosht en gedanst mag worden. Met hun catchy melodieën, en meezingbare songteksten zorgen ze voor een dynamisch optreden wat blijft boeien. Een ervaring die je niet snel zal vergeten!
𝗮𝗹𝗹𝗰𝗮𝗽𝘀.
zowel muzikaal als in hun teksten blendt allcaps. het agressieve randje van emo en hardcore samen met pop-punk en een diy mindset. je zou kunnen zeggen dat allcaps. op elke manier all
caps is, behalve in de naam.
allcaps. is een emo/pop-punk band uit eindhoven. energieke muziek samengevoegd met emotionele topics is wat allcaps. keer op keer naar hun optredens brengt voor een te gekke show. hun liefde voor het genre is alsmaar te zien op het podium, waar elk bandlid uit zijn dak gaat. met invloeden uit hardcore, emo, en pop muziek willen zij op een unieke manier de genre-kloof overbruggen om iets unieks en authentieks neer te zetten. met de release van de meest
recente ep ‘hold on // move on’ heeft de band hun sound zelfs nog meer kunnen definiëren, waarin zij echt hebben kunnen laten zien wat ze in huis hebben.
𝗦𝗼𝗹𝗶𝘁𝘂𝗱𝗲
Wij zijn Solitude! Een metalband uit Neer.
We schrijven eigen nummers, en deze willen we dan ook maar al te graag aan jullie laten horen! We zijn van plan jullie eens flink wakker te komen schudden! Dus bereid je voor;
Met Koen en Jerom’s technische gitaarspel, Onno met zijn harde drums en Evy met haar ritmische bastonen en melodieuze zang komen wij de tent op zijn kop zetten!

Gegevens

Datum:
23 mrt
Tijd:
20:00 - 23:30
Evenement Categorie:
Site:
https://fb.me/e/L1m6EyUB

Start typing and press Enter to search