Darts

Op welk moment je ook binnenloopt in de Zig, er is altijd wel iemand aan het darten. Café Zig Zag is al jaren een echte dart kroeg met drie teams die meespelen in de Weerter darts competitie. Op het podium liggen twee professionele dartbanen, daarnaast is er nog een oefenbaan achterin.
Team 1 van de Zig Zag is opgericht in 2002 en speelt al een aantal jaren in de eerste divisie van de Weerter Darts competitie. Team 2 bestaat sinds 2012 en speelt in de derde divisie.  Team drie start dit jaar voor het eerst, eveneens in de derde competitie. De teams worden gevormd door fanatieke vrienden die altijd in zijn voor een lolletje.

Zig Zag Dart toernooien
Eens per jaar in september worden clubkampioenschappen georganiseerd in de Zig Zag. In dit toernooi meten alle individuele darters hun krachten met elkaar. Daarnaast werd in 2015 voor het eerst een mix koppeltournooi georganiseerd. De dart toernooien staan garant voor een gezellige zondagmiddag, spanning, competitie maar ook kameraadschap en natuurlijk het nodige bier.

 

 

Start typing and press Enter to search