Stamkroeg

Het publiek wat in café Zig Zag komt is heel divers en van alle leeftijden. Wie je ook bent en waar je ook vandaan komt, je bent welkom hier.

De verhalen van café Zig Zag
De geschiedenis van de kroeg is bijna voelbaar wanneer je er bent. Als de muren konden praten, dan zouden ze heel wat te vertellen hebben! En ergens doen ze dat ook letterlijk. De oude en nieuwe fotocollages aan de muren en de kleurrijke souvenirs laten al een deel van de geschiedenis van de Zig Zag zien.

Tijdens een avondje aan de bar zullen er vanzelf een paar bijzondere anekdotes voorbij komen over ‘back in the day’, en dat is precies het leuke van de Zig. Het is een plek om te relaxen en jezelf te zijn.

Oude en nieuwe generaties
In de loop van de jaren zijn er vriendschappen en liefdes in café Zig Zag ontstaan die vaak tot op de dag van vandaag voortduren. Stamgasten van het eerste uur komen nog steeds af en toe een biertje drinken (Brand uit de fles uiteraard, dat hoort bij de Zig), maar ook nieuwe generaties voelen zich thuis bij de relaxte sfeer die de kroeg uitstraalt.

Nieuwsgierig geworden?
Kom naar de Beekstraat, loop de trap af (vergeet het laatste afstapje niet!) en ervaar het zelf.

Start typing and press Enter to search