Live Muziek

Op reguliere avonden wordt het podium van de Zig Zag gebruikt als professionele dartbaan, maar in de weekenden is het regelmatig dé kroeg in Weert voor een goede pot live muziek.
Van Hardrock en Metal tot Blues, Jazz, Reggae of Indie, van een enkele singer songwriter tot een voltallige band, de Zig is de perfecte plek voor de underground muziekliefhebber.

Bekende bands
Door de jaren hebben een aantal bekende bands hun podium gevonden in de Zig. Zo trad Hans Teeuwen hier in zijn beginjaren regelmatig op en hebben de Heideroosjes, de Band Zonder Banaan en Peter Pan Speedrock de tent compleet op zijn kop gezet.  Tijdens het 25 jarig bestaan van de Zig heeft Brainbox, één van de meest legendarische bands uit de Nederlandse popmuziek, nog een memorabele show weggegeven.

Café Zig Zag als opstartpodium
Café Zig Zag speelt een belangrijke rol als opstartpodium voor beginnende bandjes uit Weert en omgeving. Het is mooi om te zien dat bands die ooit hun eerste live muziek in Weert gespeeld hebben verder aan de weg timmeren en ook landelijk te horen en te zien zijn. Ook staan er steeds vaker internationale bandjes op het podium die vaak in eigen land al grote shows hebben gespeeld en hun geluk gaan beproeven in het buitenland.

Volg café Zig Zag op youtube: https://www.youtube.com/channel/UCdpV21xDW3A6dWH50wsBnFg

Op de hoogte blijven van geplande live muziek in café Zig Zag? Hou dan onze agenda in de gaten.

Start typing and press Enter to search