Bars in the Basement 2 – AMC Album Release Editie

 In
Wanneer:
27 januari 2018 @ 21:00 – 28 januari 2018 @ 03:00
2018-01-27T21:00:00+01:00
2018-01-28T03:00:00+01:00
Waar:
Café Zig Zag
Beekstraat 1A
6001 GG Weert
Nederland
Kosten:
Gratis
Contact:
Café Zig Zag
0495 541 971
Bars in the Basement 2 - AMC Album Release Editie @ Café Zig Zag | Weert | Limburg | Nederland
Na een zeer geslaagde eerste editie van Bars in the Basement is het nu tijd voor deel 2. Op 27 januari 2018 is de stage van de Zig Zag wederom gevuld met dikke dope HipHop!
Deze editie staat in het teken van de lang verwachtte album release van niemand minder dan AMC, ook wel bekend van de Weerter Rap formatie De Bokkenrijders.
Na 2 jaar van bloed, zweet en tranen wordt er een keiharde solo plaat afgeleverd door deze man die Boom Bap trouw blijft.
De plaat telt vele features waarvan er ook een aantal zullen langskomen tijdens deze show.
AMC trekt aan de touwtjes deze avond dus hij koos daarom ook alle support acts voor deze editie en dat staat garant voor hele dope avond!

– Nadeche; deze dame is een rijzende ster in de NL HipHop scene.
Zij maakte grote stappen onder de vleugels van de Eastgarden Music family maar haar eerste stappen zette zij onder de vleugels van AMC dus met grote trots vroeg hij haar om een bijdrage op zijn album en natuurlijk ook aan de release party!

– Onkruid – mach&jesse: deze legendes brachten 20 jaar geleden de cd Onkruid uit op Djax Records, die plaat werd ook in Weert helemaal grijs gedraaid en zorgde er toen zelfs voor dat AMC ook begon met rappen. Nu na al die jaren maken ook Mach en Jesse deel uit van het album van AMC met de titel track ‘Ouwe Jongens Krentenbrood’ en zullen zij in het voorprogramma de nodige tracks van Onkruid laten horen.

GyverStyle; heeft geen introductie meer nodig, voor de dikste Boom Bap moet je bij deze heren zijn. Met pure HipHop recht uit het hard rocken zijn een energieke live show zoals niemand anders dat kan. Ook zijn dit koningen qua freestyle en heeft Mc Gyver ons kikkerlandje zeer verdienstelijk vertegenwoordigt tijdens EOW Prague world championship! Tevens is Gyverstyle volgens AMC de nummer 1 HipHop act van NL dus logisch dat ook zij aanwezig zijn bij Bars in the Basement 2!

De DJ’s zijn niemand minder dan DJ Serum, de turntablist die bijna al het scratchwerk voor het album leverde en de nummer 1 DJ van Weert en tevens onderdeel van De Bokkenrijders, DJ Redsta

Deze avond zal er een nieuwe host geïntroduceerd worden en dat kan niemand anders zijn dan MoDeezy, een top host met ervaring en ongelooflijke freestyle skills dus geloof maar dat die open mic gesloopt gaat worden!

GRATIS ENTREE!!!!!