Evenementen

nov
25
za
2017
Call The Cops Invites Flamboyant @ Café Zig Zag
nov 25 @ 22:00 – nov 26 @ 03:00
Call The Cops Invites Flamboyant @ Café Zig Zag | Weert | Limburg | Nederland
 📢 Woop-woop! That’s the sound of da police!
Op 25 November keert Call the Cops weer terug naar onze boogie basement, de ZigZag. De vorige editie was crazy! En dat gaan we dit keer weer heel dunnetjes over doen met natuurlijk het Call the Cops dj team en met opper cheef Flamboyant.
Flamboyant zorgde er met zijn energie en killer mix eigenhandig voor dat het plafond boven de dansvloer meerdere malen aangetikt werd. Dit keer trakteert hij jullie op een 2 uurs set vol hiphop/rnb classics en funky stuff. Afbrekings gegarandeerd!
Wij zijn stoked dat hij er weer bij is en kunnen niet wachten om hem weer bezig te zien achter the decks.

Flamboyant ken je misschien van o.a. Bungalup, Solar, Mysteryland en een shit load aan andere festivals en feesten. Flamboyant staat bekend om zijn diverse sets, originaliteit en word verdacht voor het destroyen van dansvloeren en daken.

Call the Cops ( cause something is goin on) staat voor jack, swing, funk & junk en boom & bap waar hiphop/r&b classics ( 80’s – early 2000) de boventoon voeren maar ook voor een blend met feel good en feel dirty music waar je me toch een partijtje lekker op kan gaan.
Call the Cops breekt de wetten van de dansvloer door niet alleen muziek te draaien die je in de kroeg bij jou op de hoek ook kan horen maar waar evengoed ingespeeld word op je sentiment.

Volg ons via deze link: https://www.facebook.com/CallTheCopsNL/